Førstehjælp

Lad DK Brandteknik skræddersy jeres førstehjælpskursus.

DK Brandteknik laver kurser der præcist passer til den enkelte virksomhed.
Kurser kan modulopbygges efter ønske, eller kan være et standard kursus i førstehjælp, hvor vi lægger vægt på de behov og ønsker som den enkelte virksomhed har.

Førstehjælpsuddannelsen kan altid sammensættes ud fra behov og ønsker på grundlag af førstehjælpsmodulerne på det nye førstehjælpsbevis.
Modulerne kan erhverves enkeltvis og bygges op til det ønskede uddannelsesniveau.

Førstehjælpskursus

Brandbekæmpelse

Med et grundlæggende kursus i brandbekæmpelse, vil kursisten være i stand til hurtigt og sikkert at kunne bekæmpe en pludselig opstået brand, før den udvikler sig, ofte med store katastrofale følger for mennesker og bygninger.
Kurset i grundliggende brandbekæmpelse og brandforebyggelse, giver kursisterne en fortrolighed med de forskellige slukningsmidlers virkemåde. Der opnås viden og færdigheder til at undgå brande i at opstå. Kursus i brandbekæmpelse er en blanding af teori og praktik, hvor alle kursister vil få mulighed for til at slukke en brand.

Din Virksomheds sikkerhedsforanstaltninger bør gennemgåes med focus på evakueringsplaner / nødudgange evt. opsamlingssted. Vi tilbyder gerne en sådan gennemgang af virksomhedens egne planer og kan samtidigt foretage en evaluering af disse. Kurset kræver at man har noget praktisk tøj på.

DK Brandteknik laver kurser der præcist passer til den enkelte virksomhed.
Kurser kan modulopbygges efter ønske, eller kan være et grundkursus i elementær brandslukning, hvor vi lægger vægt på de behov og ønsker som den enkelte virksomhed har. Vi kan også levere et kombinations kursus med førstehjælp.

Brandbekæmpelse
Call Now Button