Hvad er en hjertestarter?

En hjertestarter en batteridreven og transporterbar maskine, der kan afgive elektriske stød ved hjertestop. De elektriske stød kan få hjertet til at pumpe igen. Dog kan en hjertestarter ikke genstarte et hjerte, som helt er stoppet med at slå. Ved et hjertestop vil hjerte i mange tilfælde flimre. De elektriske stød vil stoppe flimmeren og få hjerterytmen tilbage i balance.

Hvorfor er en hjertestarter en god idé?

Når en person falder om med hjertestop, er hurtig hjælp afgørende. Med en hjertestarter kan du gøre en vigtig forskel ved at begynde hjerte-lungeredning og tage hjertestarteren i brug, før ambulancen ankommer. Hjertestarteren kan selv analyserer personens tilstand, og den kan ikke afgive stød, hvis vedkommende ikke har hjertestop. Du vil altså ikke komme til at give nogen stød ved en fejl. Studier viser, at chancen for at overleve stiger markant, når der udøves hjerte-lungeredning i kombination med en hjertestarter inden for de første 5 minutter efter hjertestoppet er opstået.

Førstehjælpskurser – Genoplivning med hjertestarter

Det er altid en god ide at kunne udøve førstehjælp i forbindelse med hjertestop. Hos DK Brandteknik tilbyder vi også førstehjælpskurser med fokus på en række forskellige moduler, hvor du blandt andet kan lærer om:

  • Hjertemassage
  • Livreddende førstehjælp
  • Tilskadekomst
  • Sygdomme
  • Genoplivning med hjertestarter

I ‘Genoplivning med hjertestarter’ lærer du blandt andet om opbygningen af hjertestarter, sikkerhedsregler for anvendelse af hjertestarter, indikationer og kontraindikationer for brug af hjertestarter samt betjening af hjertestarter. Med dette kursus bliver du klædt på til at kunne betjene en hjertestarter, såfremt uheldet er ude. Vi kan altid skræddersy et kursus således at det passer til dine ønsker og behov. Kontakt os for nærmere information.

Få et tilbud på en hjertestarter der passer til dine behov

Ønsker du at sætte en hjertestarter op ved din ejendom, virksomhed eller lignende, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Vi tilbyder effektive og smarte hjertestartere og er sikre på vi også har en der kan dække lige netop dine behov. Kontakt os på telefon 70 26 11 66 eller via mail på info@dkbrandteknik.dk.

Call Now Button