DK Brandteknik er en familieejet virksomhed med mere end 45 års erfaring i branchen

Firmaet er i dag en førende moderne brandsikringsvirksomhed, der gennem mange års arbejde har formået at opbygge en stor tilfreds kundekreds indenfor mange brancher. DK Brandteknik har altid lagt stor vægt på, at vores kunder får en personlig og professionel service.

Vores serviceteknikere er specialt uddannede, og med vores fuldt udstyrede servicevogne løses opgaverne ude hos vores kunder. Dette gør at vi kan yde et meget højt serviceniveau til meget konkurrencedygtige priser.

DK Brandteknik er DS-certificeret og underlagt kontrol af blandt andre Force, Dantest, Cert samt DNV. DK Brandteknik er ligeledes autoriseret af Søfartsstyrelsen.

Vi løser i dag mange specielle opgaver indenfor brandsikring. Som et naturligt led til brandsikring og brandmateriel kan vi også tilbyde flugtvejsplaner, førstehjælpsudstyr og en omfattende kursusvirksomhed. Har du specielle opgaver kan du med fordel ringe til os og få en uforpligtende snak og nogle gode forslag til løsning af disse.

DK Brandteknik har også en stor kundekreds inden for den maritime sektor, hvor der stilles særdeles høje krav til brandsikring.

DK Brandteknik medarbejder portræt

Call Now Button