Kursus i hjertestarter med hjælp fra eksperter

Hos DK Brandteknik tilbyder vi mange forskellige førstehjælpskurser, herunder kursus i hjertestarter. Hjertestop kommer altid uventet, og med nogle få timer på skolebænken kan du være med til at redde liv. Minutterne inden ambulancen ankommer er ofte livsafgørende. Med et kursus i hjertestarter vil du være klædt godt på til enhver situation der kan opstå. De fleste hjertestop sker enten i hjemmet eller på arbejdspladsen, og i 9 ud af 10 tilfælde, kender førstehjælperen personen, der får hjertestop. Som forudsætning skal du have gennemført et hjertemassage kursus inden du kan påbegynde vores kursus i hjertestarter.

Med et kursus i hjertestarter hos os vil du være lære om alle de nødvendige punkter der kan være afgørende for, at personen med hjertestop vil overleve eller ej. Vores kursus i hjertestop kommer bl.a. ind på:

  • Hjerte-lunge-redning med hjertestarter
  • Hjerterytmeforstyrrelse
  • Blodprop i hjertet
  • Anvendelse og betjening af hjertestarter

Ved fuldførelsen af kurset vil der udleveres et godkendt bevis, som du kan vælge at opgradere til enten “Mellem” eller “Højt” niveau, afhængig af dine behov. For at høre mere om hvilket niveau du burde vælge, står vi altid klar til at rådgive dig.

Højt humør og seriøsitet ved vores kursus i hjertestarter

Hos os er det vigtigt at man føler sig tryg og parat, til at gennemgå et kursus som dette. Derfor går vi meget op i, at du skal have den bedst mulige oplevelse.

Vores fagfolk sørger for at holde humøret højt og skabe en god stemning i samarbejde med dig og dine medmennesker. Vi mener nemlig, at man lærer og husker bedst, hvis man har haft en hyggelig oplevelse, som samtidig er lærerig.

Kontakt os

Lyder et kursus i hjertestarter interessant for dig eller din forening? Du kan altid kontakte os for et uforpligtende tilbud eller med eventuelle spørgsmål. Fang os på vores telefon 70 26 11 66 eller e-mail info@dkbrandteknik.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular her på hjemmesiden.

Call Now Button