Brandslukker til erhverv og foreninger

Er du også bange for at være uforberedt på en uventet brand? Hos DK Brandteknik sørger vi for, at du altid er forberedt, så du ikke er unødigt bekymret. Har din forening eller virksomhed ikke den store viden om en brandslukker, er vi klar til at rådgive og vejlede jer. Vi kan blandt andet svare på:

  • Hvor skal din brandslukker være placeret?
  • Hvor mange brandslukkere skal du bruge?
  • Hvilken type brandslukker skal du bruge, og hvor?

Som eksperter på området sikrer vi, at din forening eller virksomhed vil være forberedt på enhver situation, hvor en brandslukker vil være nødvendig. Vores personale er specialiseret i at vejlede dig igennem bestillingsprocessen, så du får den helt rigtige type brandslukker.

tabel over brandklasser for brandslukkere

Enhver situation kræver en bestemt brandslukker

Det er utrolig vigtigt, at man har styr på brandslukkeren, da de hver især har unikke egenskaber. F.eks. er en traditionel skumslukker egnet til brandslukning af brandklasse A og B. En fritureslukker er egnet til brandslukning af brandklasse A, B og F. Det kan være svært at holde styr på, og derfor er vi også klar på at hjælpe dig igennem hele bestillingsprocessen.

Vi har også lavet en simpel og overskuelig tabel. Her kan du se hvilken type brandslukker, der passer bedst til dig. Deri findes meget information om de forskellige varianter af brandslukkere. Du kan klikke dig ind på en vilkårlig brandslukker herunder for at læse mere om den.

tabel over brandklasser for brandslukkere

Kontakt os

Mangler du en brandslukker i god kvalitet? DK Brandteknik tilbyder et bredt udvalg af brandslukkere. Som førende specialister i branchen, kan vi garantere, at du får relevant viden og information inden for området. Du er altid velkommen til at kontakte os med eventuelle spørgsmål eller for et uforpligtende tilbud. Fang os på telefon 70 26 11 66 eller E-mail info@dkbrandteknik.dk. Endvidere kan du udfylde vores kontaktformular her på siden.

Call Now Button